Cansızoğlu Vakfı Öğrenci Bursu

Cansızoğlu Vakfı öğrencilere burs verme kararı almıştır

Cansızoğlu Vakfının sevgili üyeleri; Vakfımız ihtiyaç sahibi Üniversite öğrencilerine burs verme kararı almıştır. Üniversitede okuyan üyelerimiz veya çocukları burs başvuru formunu doldurup vakfımıza e-mail ile veya elden ulaştırabilirler. Burs başvurularının daha sağlıklı değerlendirilebilmesi için başvuru formunun yanında adaylardan okudukları okuldan güncel ve onaylı transkriptleri de istenmektedir. Başvuru esnasında transcriptinizi tarayıp gönderebilirsiniz. Transcriptin taranmış dosyası ile başvuru formunu doldurmuş olan aday Vakfımız tarafından değerlendirilecek ve aday ön görüşmeye çağrılacaktır. Ön görüşmeye çağrılacak adaydan transcriptinin aslını getirmeleri istenecektir. Burs başvuru formunu ana sayfamızda bulunan “burs başvurusu” linkinden indirebilirsiniz.

Cansızoğlu Vakfı