Başkan'ın Mesajı

Cansızoğlu sülalesinin sayın mensubu,

Cansızoğlu Vakfı Yönetimi adına sizleri en samimi duygularımızla selamlıyoruz.

Vakfımız Aralık 2013 tarihinde yapmış olduğu bir dizi toplantılar sonucunda yeni yönetimini oluşturmuş bulunmaktadır. Bu kapsamda Vakfımız adına şimdiye kadar emeği geçen bütün üyelerimize teşekkürlerimizi ifade etmek istiyoruz. Bu görev değişikliği ile vakfımıza gönüllü hizmet anlayışı içerisinde kurumsallık kazandırma çabası içerisindeyiz. Bu kurumsallığı tesis etme uğraşısı içerisindeyken siz değerli mensuplarımızın katkılarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz. Görevi devraldıktan sonra yönetim olarak bazı adımları atmış bulunuyoruz. Sizlerin her türlü fikri katkınızı memnuniyetle karşılayacağımızı belirterek şu ana kadar atılan adımlar hakkında bilgi verelim:

1) Vakfımız yeni yönetimini oluşturduktan sonra Güngören’de yeni bir mekana kavuşmuştur:

Vakfımız mevcut imkanlar dahilinde çalışmalarını yürütmüş ve her ay düzenli olarak bir veya birden çok bir araya gelme, toplantılar yapma ve vakıf adına etkinlikler yapma amacıyla yeni Vakıf mekanında toplanmaktayız. Cansızoğlu vakfı siz değerli mensuplarımızın mekanımızı sıkça ziyaretinden memnuniyet duyacaktır.

2) Vakfımız siz değerli mensuplarıyla iletişimi en üst düzeyde sağlamak için İnternet sitesini işler hale getirmiştir:

Web sitemizi kendimiz yönetebilmemiz için yeni web sitemizi hizmetinize sunuyoruz. Web sitemiz hazırlık aşamasında olup sizlerden alacağımız tavsiyelerle de daha iyisini oluşturacağımızı düşünüyoruz. Bu bağlamda gün geçtikçe web sitemize yeni bağlantılar ekleyeceğiz. Vakfımızın internet sayfasının hazırlanmasında Hüseyin Cansız ve Haluk Cansız kardeşlerimizin çabalarından dolayı teşekkürlerimizi ifade ederiz.

3) Vakfımıza yeni bir kütüphane yaptırdık:

Siz değerli mensuplarımızın bu kütüphaneye kitap katkısı yapmasını bekliyoruz.

4) Vakfımız sizlerin katkılarıyla ayakta duracağı bilinci içerisinde bağışlarınızı gönderebileceğiniz HESAP numarasını web sayfamıza koymuştur:

Sayın mensuplarımız, takdir edersiniz ki Cansızoğlu sülalesinin vakfını yüceltmek adına bundan sonra atılacak adımlar tamamen bu vakfımıza ne kadar sahip çıkacağımıza bağlı. Gururla mensubu olduğumuz sülalemizin adına yaraşır bir konuma gelmesi için siz değerli mensuplarımızın bu hesaba katkılarınızı göndermenizi önemle rica ediyoruz.

5) Yeni faaliyetler:

Değerli Cansızoğlu mensubu, takdir edersiniz ki Vakfımızın mevcut konumuna kavuşmasında şu ana kadar atılan adımların bir harcaması olmuştur. Bir kez daha burada vakfımız adına müteşekkir olduğumuzu belirtir yeni faaliyetlerimizi sizlerle en yakın zamanda paylaşmak istiyoruz. Şu bilinmelidir ki, yapmak istediğimiz çok şey var fakat somut adımlarla yol katederek siz değerli mensuplarımıza hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Yeni faaliyetlerimizi sislere en yakın zamanda ulaştırmanın heyecanı içerisindeyiz.

En yakın zamanda bir araya gelmenin heyecanı içerisinde siz değerli mensuplarımızı saygıyla selamlıyoruz.

Cansızoğlu Vakfı Yönetim Kurulu